Vi är vårt namn

MURETTAN är ett specialistföretag inom mur och puts, som verkar i Storstockholm, Uppsala och Norrtälje. Vi strävar alltid efter högsta kvalité och hundra procent nöjda kunder. Det ska vara tryggt att anlita oss och tryggt att arbeta hos oss. Vi utvecklar vår personal fortlöpande och är uppdaterade på alla nya och gamla tekniker. Vi är en pålitlig samarbetspartner.    

AFFÄRSIDEEN ÄR ENKEL- VARJE AFFÄR SKA LEDA TILL EN NY AFFÄR

Det här är Murettan

  • Nummer 1 på mur och putsarbeten
  • Nummer 1 på miljö och klimatsmarta lösningar
  • Nummer 1 som arbetsgivare för våra anställda
  • Nummer 1 i kunskap för mur och putsarbeten
  • Nummer 1 som samarbetspartner

 Och hos oss är du som kund alltid nummer 1!

 ”Vi garanterar din trygghet med vår samlade mur och putskunskap, som bara i ledningsgruppen är över 100 år.”

Murettan arbetar med de största leverantörerna så som Weber, STO, Finja, Beijer, Bruksspecialisten och Optimera.

Vi är P märkta certifierade entreprenörer av Weber och STO.

Vi är trippel AAA certifierade. 


Fasaden är det första intrycket en besökare får av en fastighet. Det ska inte bara vara snyggt, utan även verka som skydd mot väder och vind. Vi på Murettan arbetar med fasadrenovering, tilläggsisolering samt mur och putsarbeten på fasader. Vi ser både till vad fasaden behöver och vad du som beställare vill uppnå.  Med vår långa erfarenhet kan du känna dig trygg. Vi på Murettan (etablerat 1998 i en annan form) är alla hantverkare i grund och botten från VD till lärling med lång erfarenhet bakom oss.

I dagsläget är vi 17 anställda, men växer stadigt. För oss står du som kund i centrum och vi jobbar för att uppfylla dina önskemål utan slarv och stress. Vår affärsidé är att varje affär ska ge oss en affär till. Vårt längsta förhållande med en beställare är sedan 2004. Varje projekt startar med att vi tittar på vilka kravbilder som finns gällande- miljö och kvalitet allt för att vi ska få en nöjd kund. Våra kunder är såväl byggföretag som fastighetsbolag. Vi arbetar huvudsakligen i Storstockholm, Uppsala och Norrtälje med omnejd.

All personal talar svenska.


 

SE ETT URVAL AV VÅRA REFERENSER PÅ MUR PUTS & TILLÄGGSISOLERING HÄR NEDAN 


Credentia AB

NCC AB

Alerydh Byggnads AB

Besqab Projektutveckling AB

SSM  Bygg AB

Andersson & Company Byggnads AB

Forsen Projekt AB 

TELEFON:  076-885 50 00      BESÖKSADRESS:  POLYGONVÄGEN 35      187 66 TÄBY     info@murettan.se     Copyright Murettan